



Суха закваска (підкислювач) для виробництва житніх і житньо-пшеничних сортів хліба, яка покращує смак і затемнює колір м'якушки.
Дозування: 0,2-1,6% від ваги борошна.
Склад: гігроскопічна борошно, солодовий екстракт, обсмажена солодове борошно, лимонна кислота, сульфат кальцію.
переваги:
- застосування: дозволяє відмовитися від складного і тривалого процесу виведення житніх заквасок і перейти на однофазне приготування тіста із заворушеннями його після замісу не більше 30 хв. Покращує процес обробки тесту. Висока кислотність закваски Аграм ТЕМНИЙ дозволяє отримати хлібобулочні вироби, мають приємний кислуватий смак, який є звичним для українського споживача. Невеликий відсоток дозування і висока кислотність цієї закваски робить її застосування не тільки зручним, але і економічно вигідним.
- якості: покращує смак і аромат готових виробів, підвищує еластичність м'яку.
Термін зберігання: 9 місяців.
Упаковка: паперовий пакет 2,5 кг.
Примітки:
1. Зміст (в%) Аграм ТЕМНОГО визначається співвідношенням житнього і пшеничного борошна і розраховується за формулою:
Ат =% житнього борошна за рецептурою / 65.
Наприклад, при вмісті 70% житнього борошна Ат = 70/65 = 1,08%, при вміст 30% житнього борошна
Ат = 30/65 = 0,46%.
2. Для поліпшення пористості, смаку та аромату хліба та додаткового затемнення м'яку хліба рекомендується використання 1% БАКМАЛЬТА або ГЛОФА ЕКСТРАКТУ.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає запитань про цей товар.
